Startsida / Inlägg

The juicemaskin

av Maria

Jag är inte vilken Maria som helst utan jag är Maria som äger min egen juicemaskin. Det kommer att göras mängder av olika juicer, apelsinjuice, äppeljuice, rödbetasjuice, morotsjuice och you name it! Idag invigde jag maskinen med två morötter, 1 äpple och 1 rödbeta. Succé! Jag ger det max ett år sen har alla en juicemaskin i sina hem. 

 

 
 
 
 
 

 
 • Tjänstgörande redaktör: Jenny Åsell, Mikael Hedmark
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB