Startsida / Inlägg

Yes, I eat

av Maria

Jag får ofta frågan om jag äter allt jag lagar. Det är klart att jag gör! Känns meningslöst att laga och slänga. Däremot älskar jag att laga mat åt andra än bara till mig själv. Därför brukar jag ha en del gäster, och är det jag som är gäst hos någon tar jag med mig all min redskap för att laga åtminstone en efterrätt. Men svar ja, jag äter allt jag lagar! 

 

 
 
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB