Startsida / Inlägg

Fikon förrätt

av Maria

 

Ursäkta för den mycket dåliga uppdateringen igår, hade en boll för mycket uppe i luften. Men jag kommer kompensera det med mängder av bilder denna vecka då det händer mycket. Imorgon är det dags för studentmottagningen som jag lagat massa smått och gott till, börjar bli lite nervös. Mer om det sen!

Smakar just nu på en förrätt som jag hittade recept på för någon dag sedan, den och mycket mer ska lagas på en födelsedagsmiddag som jag fått ära att ha hand om.

 

Du behöver:

Fikon

Ädelost

Kvarg

Mangochutney

 

Gör så här:

Dela fikonen i fyra delar, men inte hela vägen. Mixa ädelosten och kvargen till en röra och toppa fikonen med det. Ha på lite mangochutney.

 

Tips: du kan värma fikonen i ugnen. Jag föredrar färska!

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB