Startsida / Inlägg

Summerburst?

av Maria
 
  

Medan alla ”normala” i min ålder är på Summerburst och roar sig, sitter jag på biblioteket med alla pensionärer. Varför? För jag är bäst. En fullbordad menylista för framtida kunder & mängder av nya mellanmålsrecept är precis vad jag har hunnit med. Väl i mål fick jag unna mig med denna Raw bite! 

 
 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB