Startsida / Inlägg

Gammal men fräsch

av Maria

Är det pensionärsvarning om man somnar klockan sju på kvällen? Här är en liten sneak peak på min frukost efter en utvilad natt. Tittar ni lite noga så ser ni nybakat bröd i bakgrunden. Ikväll lägger jag upp ytligare ett brödrecept då jag fortfarande är mitt i min brödperiod. 

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Jonna Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB