Startsida / Inlägg

Gröna föräldrar

av Maria

Förutom en svag rygg så har jag åkt på en ordentlig förkylning och därför är edt extra viktigt att jag bostar min kropp med mängder av näring. Dagens lunch blev kyckling med ekologisk sallad och mammas championsoppa. Dillen, salladslöken, koriander och myntan är plockat från mina föräldrar landställe, tummen upp för pappas och mammas grönt tänkande. Allt smakade perfekt med frölimpan som jag bakade igår. 

 

 

 

 
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB