Startsida / Inlägg

Kiwi med skal

av Maria
 
 

Jag har nämnt det tidigare men upprepar det gärna ingen. Jag äter kiwi med skal. Det är faktiskt mycket vanligt i andra håll i välden att äta kiwi med skal och det för att du får tre gånger så mycket fibrer och all C-vitamin som sitter precis under skalet. Ett tips är att skära kiwin i tunna skivor, annars är det bara att äta som ett äpple. MEN skölj den väl! 

 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander och Jonna Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB