Startsida / Inlägg

Magic

av Maria

Frysen är rensad och jag börjar ladda. Som en ekorre ska jag bunkra upp mig inför vintern, kantareller och blåbär ska plockas. Jag hjärta ekologiskt och på tal om ekologiskt, min kusin har råkat odla en vattenmelon på hennes terrass. Hur häftigt är inte det? Gissa vem som ska få smaka…   

 
 
 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB