Startsida / Inlägg

Nya gröten

av Maria
 
 
 

Om ni äter havregrynsgröt på morgnarna så har jag ett litet tips som får havregrynen att smaka mer som mannagryn än trä. Jag rekommenderar er att prova det men jag varnar för att det kan bli beroendeframkallande.

 

 

För 1 portion:

2 dl mjölk (ev mandelmjölk)

1,5 dl havregryn

1 ägg

1 krm salt

 

Gör så här:

Koka havregrynen i mjölken istället för vatten.

 

Låt det få puttra ett litet tag och sedan ha i ägget. Blanda väl.

Servera med massa frukter och bär.  

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB