Startsida / Inlägg

Bondbrudar

av Maria

Ett orm armband, ett rött äpple, en Sara som fotar och en Ani som stylar. Vilken dag och vilka power-brudar jag är omringad utav. Folk som säger att tjejer inte har passion i livet har fel, här är två tjejer som kan sin grej. Jag är evigt tacksam för deras hjälp och ibland måste jag nypa mig själv när jag tänker på vilka bondbrudar jag har i min krets. Bilderna kommer att dröja ett tag, men jag ser verkligen framemot att visa er resultatet. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB