Startsida / Inlägg

Tack till Er!

av Maria

Efter en fullspäckad dag med skola, möten och massa annat kommer jag hem till det som får mig att bli gladast. En kommentar som får mig att vilja uppdatera er med mängder av grymma recept tills jag blir pensionär. Tack snälla du!

 

Hej! Jag är alltid väldigt dålig på att kommentera de få bloggar som jag faktiskt uppskattar och följer med järnhand men nu tänkte jag passa på att tacka dig så mycket för en helt fantastisk blogg! Har plockat mängder med recept från dig, det ena mer underbart än det andra! Nu senast blev det dina raw hallontoppar, så mumsiga. Keep up the good work and btw you’re stunning girl!”

 

  
En utav mina första bildern till bypogosjan.se 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Marlon Appelgren, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB