Startsida / Inlägg

Titta vart jag landade

av Maria
 
 

Idag drog jag i den väl omtalade bromsknappen, tvärnitade och stannade upp på den här platsen. Vem hade trott att jag skulle få sola och bada mitt i september? Färg på kinderna har jag fått också. Nu är det slut på dejt-med-mig-själv-dag för att övergå till skolböckerna istället. Ses snart med ett recept! 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB