Startsida / Inlägg

Vilken stjärna

av Maria
 
 
 

Vilken stjärna! Inte Obama alltså utan mitt ägg. Jag är faktiskt en sådan nörd som älskar att pynta med maten och tycket att den är nästan roligare än att äta den. Jag steker gärna mitt ägg i kokosolja och använder mig av en pepparkaksform för att få till formen.

 

 

 
 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB