Startsida / Inlägg

Kocken i klackar

av Maria
 
 

 
 
 

Äntligen har jag en fräsch header med min nya slogen på. All kärlek till mitt efternamn Pogosjan men tyvärr är det svårt att lägga det på minnet. Webbsidan heter fortfarande www.bypogosjan.se men ni kan kalla den för kocken i klackar. Varför? Jag älskar att leka kock och jag älskar mina klackar. Hoppas det underlättar för Er i sökmotorn.

 

Tack till Sara för bilderna och gratulerar till din webbsida. Hipp, hipp, hurra!   

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB