Startsida / Inlägg

wish it, dream it, do it!

av Maria
 
 

2013 är snart över och det innebär nya drömmar och nya mål. Ett tips från mig till er om hur man ska kunna hålla fokusen på topp är att våga ha sina drömmar på papper. Jag framkallar gärna mina, skriver en önskan på baksidan, klistrar på en tavla och har den nära sängen. För ett år sedan ville jag starta en blogg som inspirerar och rullar på bra. Och titta, här är jag. Prova ni med! 

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB