Startsida / Inlägg

Ge upp? hell no!

av Maria
 
 
                                                                                                                                                                                                                                     

Vill ni höra en hemlighet? Jag var mycket nära på att lägga ner bypogosjan. Precis när jag skulle trycka på ”radera” knappen trillade alla era fina kommentarer in, träffade tjejer som peppade mig och framförallt fick jag idén som jag länge väntat på. Vad för något? Kul att ni frågar men det får jag berätta nästa år. Tack för att ni tycker om att vara här hos mig och jag trivs väldigt mycket att ha er här. Tack! 

 
 
 
 
 
 
 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Paula Westerberg och Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB