Startsida / Inlägg

Hard work

av Maria
 

Jag fick för mig att bygga upp ett kontor i min lilla koja. Varför? Jo, här ska jag nämligen plugga, blogga, svara på mail, lyssna på julmusik, dricka kaffe i mängder och framförallt vara kreativ. Dagens status: Läsa igenom alla era kommentarer, pugga och försöka hålla mig borta från alla mat tidningar. Ta hand om varandra! 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB