Startsida / Inlägg

Yes you can

av Maria
 
 
 
 
Dags för något som handlar om mindre mat och mer throwbackbilder och lyrics. Igår skrev jag om utveckling med bypogosjan och jag fortsätter med det.  Tanken med bloggen var från början att inspirera unga till ett hälsosammare liv men jag ville också visa att tjejer/unga/invandrare kan också. Ni anar inte hur mycket hån jag fått stå ut med sen jag startade allt, jag har fått höra både det ena och det andra. Men tack vare en mycket nära person till mig har jag fortsatt utan att ens bry mig om andras åsikter. Snälla, våga ta för er och gör det Ni vill göra och inte vad någon annan vill. Dina val blir din lycka. Som avslut på mitt fredagspepp så bjuder jag på mina favorit texter som får mig att vilja gasa ännu mer när saker går dåligt. Ta hand om varandra! 
 
 
The Ark:

Do, do, do what you wanna do

Don’t think twice, do what you have to do

Do, do, do, do, let your heart decide

what you have to do

That’s all there is to find”

 

Kapten röd:

Ställ in ditt sikte på nåt positi-ivt

För nå’t ryggbitande har vi ingen ti-id

Jo, jag ser dem men jag bara väljer att se förbi-i

Kan inte låta dem stjäla min energi-i

Nej, om de vill hålla ner dig och se dig vissna

Så använd deras hat som en gnista

för vi växer upp med ljuset, kommer från det dunkla

 

Beyonce:

I was here

I lived, I loved

I was here

I did, I’ve done, everything that I wanted

And it was more than I thought it would be

I will leave my mark so everyone will know

I was here

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Joel Holmgren, Frida Westergård, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB