Startsida / Inlägg

Bakverkstad

av Maria
 
 
 

För det första, tack snälla för era kommentarer om filmen. Det värmer! För det andra så är jag mitt uppe i en bakverkstad här hemma hos mig. Jag har med nöje tagit på mig ansvaret att stå för all bakning till morgondagen. Nu står allt kylen vilket innebär att recept och bilder kommer upp på självaste julafton. Ta hand om varandra! 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Angelica Molin och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB