Startsida / Inlägg

Hjälp mig

av Maria
  

Jag bytte ut tisdagsyogan mot adventsljus, frukttallrik och tofflor. Istället för mina vänner som sällskap låter jag Gudfader-filmerna få stå för underhållningen. En bättre tisdag med andra ord!

 

Trots den höga mysighetsfaktorn får jag inte stopp på surrandet med idéer. Till våren vill jag dra igång ytligare ett projekt men just nu har jag kommit till en punkt där jag behöver hjälp från Er. Är det någon av er läsare som fortfarande går på gymnasiet? Om ja, maila gärna mig (maria.pogosjan@gmail.com). Jag behöver ställa några korta frågor till er, hoppas ni kan/vill hjälpa mig.

 

 

 
 • Tjänstgörande redaktörer: Nils Höglander, Paula Westerberg och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB