Startsida / Inlägg

Pepperkaka

av Maria
 

Jag måste ha varit väldigt snäll i år då jag får massa pepparkakor av mina vänner med mitt namn på. Något så litet kan få mig att bli så glad! Denna gång var det Eva som stod för pepparkakan och på köpet fick jag glittrande naglar till jul och nyår. 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Nils Höglander, Paula Westerberg och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB