Startsida / Inlägg

Lily Lolo

av Maria
 
 

Förutom att vara petig med ekologisk mat har jag på senare tid blivit allt mer nojig med mitt smink. Mitt senaste kap är Lily Lolo som är en naturlig rouge. Den ger mitt ansikte en härlig färg, blandning av rosiga kinder och ett lyster, samtidigt som den är skonsam för huden. Jag köpte min från Naturesbeauty och är mycket nöjd. Tänkte passa på att tipsa även er som kanske också fått öron och ögon öppna för dagens sminkbransch? 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Akvelina Smed
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB