Pad thai
avPad thai stod på lunch menyn. Inte en sådan som man beställer från kvarteret bredvid utan det man gör hemma. Med vitkål och kokosolja. Yes, du hörde rätt!
För två personer:
2 kycklingfiléer
½ gul lök
½ vitkål (ev lite mindre)
1 morot
broccoli
1 msk tomatpuré
1 msk kokosolja
salt & gurkmeja
½ dl vatten
Gör så här:
Hetta upp en stekpanna och smält kokosoljan. Strimla kycklingen och lägg i.
Riv moroten och vitkålen i en bunke, jag använde mig av en osthyvel. Hacka resten av grönsakerna och tillsätt det med vitkålen.
När kycklingen har stekts väl, lägg i grönsakerna och blanda.
Krydda, i med tomatpurén och vatten. Låt det puttra i fem minuter.
Servera!
//Pad thai was on the lunch menu. Not pad thai that you usually order from the food block, but pad thai that you make at home. With cabbage and coconut oil. Yes, you heard me right!
For two people:
2 chicken fillets
½ onion
½ cabbage (maybe a little less)
1 carrot
broccoli
1 tbsp tomato paste
1 tbsp coconut oil
Salt and turmeric
½ cup water
Do like this:
Heat a frying pan and melt the coconut oil. Shred the chicken and add in. Shred the carrot and cabbage in a bowl, I used a cheese slicer. Chop the rest of the vegetables and add it with the cabbage. When the chicken has been fried well, add the vegetables and mix. Heat and add some the tomato paste and water. Let it simmer for five minutes. Serve!