Startsida / Inlägg

Tack

av Maria
Som tidigare nämnt är jag mitt i en tacksamhetsvecka. Jag har tackat mina medmänniskor och verkligen menat det. Nu har jag kommit till en punkt där jag även vågar tacka mig själv. Så nu kör vi. Jag är tacksam för: de förändringar jag gjort under mina enstaka 22 år, att jag insett värdet att må bra på utsidan men också på insidan och framför allt de beslut jag fattat, även om de inte alltid har varit lätta. Så nu är frågan, vad är du tacksam för?
 

14 år i väntan på kunskap vs 22 år och med mängder av erfarenheter. Älskar att åldras!

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB