Startsida / Inlägg

Snapshots

av Maria
 
 
 
 

Vad jag har gjort idag? Jo, i och med att jag misslyckades förra veckan med att vara spontan bestämde jag mig för att försöka på nytt. Helt plötsligt satt jag på en frisörstol och fick en ny frisyr, efter det fyllde jag min hand med shoppingpåsar varav en innehöll årets hörlurar och sedan hälsade jag på stans störta kanelbullar med mina kusiner. Fortsättning följer… 

 
 
 
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB