Startsida / Inlägg

Här är receptet

av Maria
 

Här är receptet som aldrig är omodernt. Smakar himmelskt, lätt att laga och ger en så där härlig mättnad känslan.

 

 

Du behöver för 1 portion:

För bollarna:

1 dl chevré ost

1 tsk agavesirap

1 tsk riven apelsinskal

dill att rulla i

 

2 dl edamamebönor

havssalt

1 tsk ekologiskt smör  

 

Gör så här:

Koka en stor kastrull med lite vatten på botten. Lägg över en sil och ha i bönorna. Koka de i ca 10 minuter med lock på (likt ångkokning).

 

Undertiden mixa allt till osten och rulla till bollar. Gärna i finriven dill!

 

Blanda i smöret och saltet med bönorna.

 

Servera med gravad lax och bladspenat. Gott och sommarfräscht!

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB