Startsida / Inlägg

Jag är en feeder

av Maria
 
 
 

Jag älskar att äta det jag lagat men inget slår när jag ser andra äta det jag ha kokat ihop. Jag erkänner, jag är en feeder… Hur som helst, den här smarriga saken blev godkänd av tjejerna i klassen och det förvånar mig faktiskt inte. Prova vet jag!

 

Du behöver för 5 bitar:

380 g kikärtor

½ dl ekologisk jordnötssmör

2 msk agavesirap

1 tsk bakpulver

lite salt

Chokladknappar (det förtjänar man ibland!)

 

Gör så här:

 

Sätt ugnen på 180°.

 

Mixa allt förutom chokladen till en slät smet. Smaka av smeten, tillsätt eventuellt mer agavesirapen.

 

Blanda i chokladen. Häll över en form (jag har bakpapper i en djupform för att smeten inte ska fastna).

 

In i ugnen i ca 15 minuter.

Ät, plugga, ät, plugga!

 

 

//Chickpeas, 1/2 cup all natural peanut butter, 3 tbsp agave nectar, 1/2 teaspoon salt, 1/2 teaspoon baking powder and some chocolate chips. Preheat the oven to 300°. Mix everything besides the chocolate. In the oven for 15-20 min. Enjoy!

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB