Startsida / Inlägg

Kakmästaren

av Maria
 
 

Många av er som varit på tåget länge vet att när jag var ett barn så var jag helt kär i kakor med mjölk. Baka, doppa, äta och alltid kolla på huset fullt. Den kombinationen har jag kvar men jag har bytt ut mjölken mot mandelmjölk och kakorna mot dessa:

 

Du behöver för 4 stora: 

2 dl glutenfritt havregryn

2 dl mandelmjöl

1 tsk bakpulver

1 -2 tsk stevia strö

1 äggvita

 

Gör så här:

 

Sätt ugnen på 180 grader.

 

Blanda allt i en bunke.

 

Bre ut degen och gör runda former med ett glas.

 

Lägg bitarna på en bakplåtspapper och in i ugnen i ca 15-20 minuter.

 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Emma Lindström och Rebecka Rakell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB