Startsida / Inlägg

Popp, popp, popp!

av Maria
 
 
dsc_0051_5315b5bce087c323536b4bf7
 

 

Tisdagar har blivit en Maria-dag. Lite extra god mat, lite extra sovmorgon, lite extra många tända ljus och framför allt pintrest tid med extra många citat. Dagen till ära bjuder jag på den nyaste mat trenden, ekologiska popcorn gjorda i kokosolja. Attans vad gott och visste ni att popcorn är fulla med antioxidant och fullkorn?

 

Du behöver:

2 dl krav märkta popmajs (jag köpte min från coop för18 kr)

1 msk kokosolja

havssalt efter smak

 

Gör så här:

Använd en djup kastrull, häll i kokosoljan och låt den smälta.

 

När det har smält, lägg i endast en popmajs.

 

När den har poppat kan du hälla i resten och lägga ett lock över.

 

Popp, popp, popp.

 

Blanda i salt och ät till fredagens Let’s dance. 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Aleksandra Wojcik och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB