Startsida / Inlägg

Trevlig helg!

av Maria
 
 

Hallonscones till fredagsmorgonen, nu lyxar jag till det varje dag i veckan. Denna gång skyller jag på att det är den perfekta starten på helgen!

 

Du behöver för 6 små:

 

2 dl glutenfritt havregryn

1 dl kvarg

1 tsk bakpulver

lite kokossocker/stevia strö

1 dl hallon

 

Gör så här:

 

Sätt ugnen på 180°.

 

Blanda alla ingredienser. Rulla till små frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

 

In i ugnen i ca 10 minuter

 

 

 

 

 

 
 
  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB