Startsida / Inlägg

Bröd

av Maria
 
 

Nu var det allt för länge sedan jag bjöd på nybakat bröd. Denna gång serverar jag ett så kallat Bananbröd, sött men fortfarande inte någon efterrättkänsla. Här har du receptet:

 

Du behöver:

2 dl kokosmjöl

2 dl kokosflingor

1 tsk bakpulver

3 msk ekologiskt smör

0,5 dl stevia strö eller annan sötning

2 bananer

2 ägg

 

Gör så här:

Sätt ugnen på 180°-200°

 

Börja med att blanda kokosmjöl, kokosflingorna och bkuplret i en bunke.

 

Sedan mixa ihop ägget och bananerna till en slät smet och häll över mjölkblandningen. Blanda.

 

Ha i smöret och stevian.

 

Nu är det dags för det roliga, knåda med händerna noga så smöret verkligen jämnar ut sig i smeten.

 

In i ugnen i ca 15 minuter. Halleluja vad gott!

 
  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB