Startsida / Inlägg

kvalitetstid innan Paris

av Maria
 
dsc_0015_5343fe20e087c3098eee0efd
 
 
 

Träna, check! Duscha, check! Packa resväskan, check! Nu är det bara kvalitets tid kvar innan planet mot Paris avgår. Vad ska jag göra där? Dels skåla för min födelsedag och dels skåla för ett påskrivet avtal. På fredag kan vi säga grattis Maria på födelsedagen och grattis Kocken i klackar för nya möjligheter. Hipp, hipp, hurraa! Men först ska jag bunkra upp mig med energi. 

 

Du behöver:

1 dl kokosmjöl (eller annan mjöl)

0,5 dl hasselnötter

0,5 dl solrosfrön

0,5 dl mandelmjölk

3-4 msk raw kakao

8 stycken urkärnade dadlar

3 msk kokosolja

 

Mixa, rulla runt i krossade hasselnötter och njut till din favorit tidning. Psst! Var inte rädd för att byta ut något i receptet till något annat! 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Fred Balke och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB