Startsida / Inlägg

Måste gå snabbt

av Maria
dsc_0017_533d97e82a6b2217220cb7ae
 
dsc_0026-2_533d97e82a6b22289be6183a
 
dsc_0028_533d97e99606ee6bf6170a08
 
dsc_0019_533d980d2a6b2221e1eeadfd
 
 
 

Efter ett hårt träningspass är man oftast så hungrig att matlagningen MÅSTE gå snabbt. Därför ser jag till att det mesta är förberett innan, som till exempel att ha färdigkokta rödbetor kylskåpet. Gårdagens middag var inspirerat av just snabb matlagningen och det blev ångkokt torskfilé med rödbetssallad.

 

Du behöver:

2 torskfiléer

valfria kryddor

1 tsk ekologiskt smör

 

3 rödbetor

1 dl kidneybönor

1 vitlöksklyfta

1 dl cashewnötter

½ chili

1 msk äppelcidervinäger

salt och peppar

 

feta ost på toppen

 

Gör så här:

 

Börja med att koka torsken och i efterhand krydda och ha i smöret.

 

Hacka allt till salladen, blanda i resten.

 

Toppa med feta ost.

 

 

 

 

  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB