Startsida / Inlägg

Mugg + kaka = muggkaka

av Maria
 
 

Min morgonrutin är vanligtvis havregrynsgröt men jag valde att byta ut det mot en muggkaka. Nästan samma sak men en i annan form. Kakform! Hurra! Hoppas det smakar.

 

 

Du behöver:

1 äggvita

1 dl glutenfrihavregryn

3 msk kokosmjölk (eller mandelmjölk)

3 msk lågkalori äppelsylt

kanel

kardemumma

1 tsk agavesirap

1 tsk bakpulver 

 

Gör så här:

Blanda alla ingredienser med en sked i en bunke.

Häll över smeten i en liten mugg.

In i mikron i ca 3 minuter.

Servera som frukost! 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB