Startsida / Inlägg

Receptet är här!

av Maria
 
 
 

 

Mitt påskägg hittade jag bland persiljan och i det låg dessa smarriga sötsaker. Lika sött och gott som godis, hoppas ni provar. Ta hand om varandra! 

 

För ca 15 stycken:

1 dl mandelsmör

1 msk kokosolja

3 msk raw kakao

8 stycken dadlar

1 krm kanel

 

glasyren

100 g kokosflingor

cacao nibs

 

Gör så här:

Mixa allt till innehållet och ställ smeten i kylen tills det stelnat (varning, man vill äta upp smeten).

 

Undertiden mixa kokosflingorna i ca 10 minuter tills det blir smörigt. Ha i lite kokosolja på slutet för att få det mer rinnigt.

 

Ta ut smeten och rulla till små bollar och rulla runt i kokossmöret. Ha över kokosflingor eller cacao nibs. Några gjorde jag ingenting med.

 

In i kylen i 10 minuter och sedan är det klart för påskägget. 

 

 
 
 
 
 
  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB