Startsida / Inlägg

Kakor på bordet

av Maria
 
 

Det är fredag, vilket innebär stora förberedelser inför morgondagen. Förra helgen var den experiment som gällde och nu är dags att leverera på riktigt. För att en kock ska kunna gör sitt bästa så krävs det… kakor på bordet!

 

 

Du behöver för 5 stycken:

1 dl glutenfritt havregryn

1 mosad banan

1 ägg

3 msk mandelsmör

lite salt

 

3 msk med chokladknappar om du vill

 

Gör så här:

 

Börja med att värma ugnen på 180°.

 

Blanda alla ingredienser i en bunke förutom chokladknapparna.

 

Mixa till en slät smet med en stavmixer. Ha sedan i chokladen och blanda.

 

Klicka ut smeten med en sked på en bakplåt med bakplåtspapper.

 

In i ugnen i ca 15 minuter till kakorna får en härlig färg.

 

Ät med madelmjölk! Nostalgi.