Startsida / Inlägg

Mat. Nu. Tack.

av Maria
 
bild

 

Vad vore jag utan min snabbmat? Jag älskar att bara kunna beställa och få det på direkten. Nej, jag menar inte hamburgaren, korven eller pizzan utan min hemmagjorda wok. På tio minuter var det färdigt och mycket gott. Detta recept är även mycket matlådavänligt.

 

 

Du behöver:

1 blomkålshuvud

1 broccoli

Sugar snaps 

½ gul paprika  

1 burk med kokosmjölk

½ cashewnötter

1 tsk curry

salt

 

Gör så här:

Hacka grönsakerna.

 

Ha i lite kokosolja och när det har smält ha i grönsakerna förutom sockerärtorna.

 

Tillsätt kokosmjölken. Krydda med curryn och saltet.

 

Lägg över loket och låt det få koka i några minuter.

 

Till sist ha i sugar snaps och nötterna. Blanda, koka och sedan…

 

Servera. Jag serverade med gravad lax men det går lika bra att ha i kyckling i receptet, eller varför inte servera med quiona. 

 
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB