Startsida / Inlägg

Servera till nubben

av Maria
DSC_0506 DSC_0516 DSC_0502

Midsommarafton, du är välkommen men lämna gärna regnet hemma. Jag gör allt i min makt för att ljusa upp denna mörka dag och tack vare denna nyttiga cheesecake har jag lyckats hyfsat bra.

Du behöver för en liten (för en större, multiplicera med ca 3) 

Botten

3 stycken torkade fikon 

3 msk solrosfrön

0,5 dl valnötter

3 msk mandelmjölk

Fyllning: 

1,5 dl kvarg

1 dl frysta mango

1 liten krav banan

1 krm vaniljpulver

Gör så här: 

Börja med att mixa allt till botten, platta ut smeten i botten av en form med löstagbara kanter.

Mixa sedan allt till fyllningen och häll över botten.

In i frysen i ca 1 h.

Toppa med färska bär och servera till nubben, eller kaffet, eller när du vill! Trevlig midsommar.

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB