Underskattad wok
av
Min fredag spenderades på ett mycket underskattat sätt som egentligen borde vara en tradition. Istället för att köpa färdigmat så tog vi tag i wokpannan och gjorde hemlagat, vegetarisk, nyttig och mycket god wok. Till efterrätt serverade vi något exotiskt som smakade himmelskt.
Du behöver för 2:
Minimajs
Sockerärtor
Bambuskott
2 nävar med bladspenat
2 paket shirataki nudlar
1 burk kokosmjölk
3 msk soya
1 chili
Börja med att hacka chilin och stek i en upphetta stekpannan. Tillsätt allt förutom bladspenaten och woka. Ha i bladspenaten sist och sen är det bara att servera.
Efterrätten
Jordgubbar
Mynta
½ tsk stevia
lite jucie från en citron
Kvarg (valfri smak)
Hacka jordgubbarna, blanda i stevian och citronjuicen. Strö över myntan och blanda. Servera kvargen vid sidan av. Gott!