Startsida / Inlägg

Underskattad wok

av Maria
DSC_0798 DSC_0796 DSC_0777 DSC_0783 DSC_0786

 

Min fredag spenderades på ett mycket underskattat sätt som egentligen borde vara en tradition. Istället för att köpa färdigmat så tog vi tag i wokpannan och gjorde hemlagat, vegetarisk, nyttig och mycket god wok. Till efterrätt serverade vi något exotiskt som smakade himmelskt.

 

Du behöver för 2:

Minimajs

Sockerärtor

Bambuskott

2 nävar med bladspenat

2 paket shirataki nudlar

1 burk kokosmjölk

3 msk soya

1 chili

Börja med att hacka chilin och stek i en upphetta stekpannan. Tillsätt allt förutom bladspenaten och woka. Ha i bladspenaten sist och sen är det bara att servera.

 

Efterrätten

Jordgubbar

Mynta

½ tsk stevia

lite jucie från en citron

Kvarg (valfri smak)

Hacka jordgubbarna, blanda i stevian och citronjuicen. Strö över myntan och blanda. Servera kvargen vid sidan av. Gott!

 

  • Tjänstgörande redaktörer:  Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Annika Panas
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB