Startsida / Inlägg

Välkomna till mig

av Maria

Eftersom jag älskar att vara värdinna så är det här rena drömmen för mig, jag serverar och Du njuter. För att ni ska känna er hemma så ska jag visa runt er lite.

Jag vill först och främst visa er hur det ser ut när jag lagar maten det gör jag bäst med Niklas Agatons filmer som ni hittar på höger sida. Där får ni känsla att vara på plats när jag lagar maten.

DSC_2594 20.35.46

Jag vill också att ni ska vara med under de fantastiska diskussionerna som uppstår kring maten. Därför bjuder jag på Ät med mig podden där jag tillsammans med mina gäster äter gott och pratar om hälsa. Ta och lyssna när du hänger på häängmattan i sommar!

Tyvärr kan jag inte bjuda alla er hem till mig men jag kompenserar det med att ha mina bilder och recept liggandes kvar under arkiven för att ni ska få mer er något litet hem. Just nu är mitt arkiv rätt tomt men snart kommer det att se ut som vanligt.

Varmt välkomna och kramar från,

Kocken i klackar

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Love Isakson Svensén och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB