Startsida / Inlägg

Föredrar att sola & bada

av Maria
DSC_0895 DSC_0902

 

Eftersom vädret är något väldigt oklart här hemma så vill man kanske inte spendera hela dagen i köket för att få till en efterrätt. Vilken tur att det finns goda muggkakor! Här är min favorit, prova gärna!

 

Du behöver:

1 äggvita

1,5 dl glutenfritt havregryn

0,5 dl hasselnötsmjölk

½ tsk bakpulver

1 banan

1 tsk raw kakao

 

Sylten:

1 dl jordgubbar

1 tsk chiafrön

 

Gör så här:

Mixa ihop alla ingredienser med en stavmixer och lägg i en plastmugg. In i mikron på ca 3 minuter.

Mixa sedan alla jordgubbar och ha i chiafrön.

Servera med blåbär på toppen och njut!

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson och Elliot Morseth Edvinsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB