Startsida / Inlägg

Middag med mig

av Maria
DSC_0956Fotor0704203739DSC_0950

DSC_0938

För mig är det viktigt att se till att mina gäster har det bäst. Förutom att det ska smaka gott som måste det se bra ut. En rätt som fanns på bordet var den här salladen som jag varmt rekommenderar er till att prova. Fräsch, mättande och väldigt god.

Du behöver:

Sallad

1 dl quinoa

1/3 gurka

½ zucchini

kidneybönor

Baby spenat

Cocktailtomater

Fetaost

Hacka, blanda

 

Grillade rödbetor

3 stycken rödbetor

3 msk kokosolja

timjan

salt

fetost och solrosfrön

Hacka rödbetorna i mindre bitar, häll över kokosoljan och timjanen. In i ugnen i 30 minuter tills det mjukat (240°).

Toppa med fetaost oc fröna.

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Elliot Morseth Edvinsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB