Startsida / Inlägg

Drömmar

av Maria

DSC_1669Förlåt för en dålig uppdatering och förlåt för att jag lägger upp den här bild utan något recept. Förlåt! Det är full rulle i mitt kök och mycket måste förberedas. Vad det är jag egentligen håller på med? Med tiden kommer allt att falla på sin plats men en liten hint bjuder jag på – Jag ska förverkliga min dröm.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Karl Sigrelius, Frida Westergård och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB