Startsida / Inlägg

Vegetariska nuggets

av Maria
DSC_1675 DSC_1663 DSC_1684

DSC_1686Veckans matkap blir vegetariska nuggets. Tips från coachen är att våga experimentera när det kommer till matlagningen. Oddsen att det blir papperskorgen av det hela är stor men det kan också bli bra. Här av vi ett sådant typiskt experiment som blev succé. Hoppas det smakar!

 Du behöver för 10 stycken:

2 dl riven blomkål

1 ägg

0,5 dl riven ost

lite hackad persilja

1 msk mandelmjöl

Currydressing:

1 dl kvarg

0,5 msk curry

1 tsk soja

salt och peppar

 

Gör så här:

Blanda allt i en bunke och rulla till 10 stycken nuggets.

Stek i ca 1 minut på varje sida.

Blanda ihop allt till dressingen.

Doppa och ät!

  • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Aleksandra Wojcik och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB