Bananbröd
avEftersom det var massa bananer kvar efter mässan så passade jag på att göra bröd utav de. Nu är både bröd och efterrätt klart för veckan. Det där med två flugor i en smäll är min grej. Sparar tid och pengar! Självklart pratat jag om bananbröd.
Du behöver:
3 bananer
3 ägg
25 g smält smör
3 msk kokosmjöl
1,5 dl madelmjöl
1,5 msk stevia strö
½ tsk kanel
½ tsk bakpulver
psst! Ha i lite salt också…
Gör så här:
Värm ugnen på 200°. Smörj en brödform med kokosolja/smör.
Mosa bananerna och blanda i kanelen.
I en separat bunke, ha i smälta smöret och vispa i stevian och äggen.
Häll i mjölen, bakpulvret och saltet.
Häll över smeten i formen och in i ugnen i ca 30 minuter.
Servera och njut!