Startsida / Inlägg

Kockeniklackarcatering.se

av Maria
Maria -1Foto: Sara Hessel

Jag ska berätta en kort historia för er om hur jag gick från att vara lat till en drivkraft. Det var en tisdag kväll i London och jag satt på metron på väg hem till radhuset som jag delade med fem andra. Dagen hade varit alldeles för lång då jag haft en arg chef efter mig, siffran på kontot kom allt mer nära noll och oron om att behöva flytta tillbaka till mitt gamla flickrum i Sverige började ta över. I den sekunden, på det tåget, drog en kille upp sin tröjarm och där stod det – Always chase your dreams. Jag såg, jag log och jag rös. Tyvärr var jag för ung för att förstå meningen med den händelsen, för att en månad senare skulle jag flytta hem. Men idag, med några års vishet, förstår jag det tydligt.

Idag sitter jag återigen i mitt gamla flickrum, kontot är inte så mycket bättre men sak är annorlunda och det är min inställning till mina drömmar. Så länge jag vill, så länge jag har passionen så ska jag jaga min drömmar tills de är mina.

Med dessa ord vill jag öppna dörrarna för www.kockeniklackarcatering.se. Om du eller ditt företag är intresserade, tveka inte på att hör av er! Jag lovar att med den vassate klacken kommer jag leverera frukost med näring.

Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB