Startsida / Inlägg

Sthlm Tapas

av Maria
DSC_2100 DSC_2117 DSC_2123 DSC_2142 DSC_2128

DSC_2153Igår firade jag att mitt företag äntligen är igång och eftersom jag har drömt om min egen cateringfirma länge nu så var det verkligen viktigt att fira det med klackarna i taket. Ännu bättre var att få fira med vänner som både klappat mig på axeln och hjälpt mig när jag behövt de som mest. Kvällen till ära så tog jag av mig förklädet och lät STHLM Tapas på Torsgatan sköta maten och underhållningen. Glutenfritt och vegetariskt finns det gott om på menyn, vilket är helt i min stil. Tack allihopa för att ni gjorde min kväll oförglömlig! Ta hand om er!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB