Startsida / Inlägg

Första julen utan kött

av Maria
DSC_2689 DSC_2705 DSC_2708

DSC_2712Detta år blir min första jul som vegetarian och självklart har jag bunkrat upp med både falafel istället för köttbullar och sojakorv istället för prinskorv, sedan har jag alltid tyckt att julskinka är  överflöd så det kommer jag inte ens att sakna. Däremot kommer jag att äta extra mycket julgodis i år och det…förtjänar jag! Här är en utav sötsakerna jag kommer få i mig och som faktiskt inte innehåller något socker. Hoppas det smakar!

Du behöver: 

2 dl vispgrädde

2 msk stevia

1 msk dadelsirap

sockerfri choklad

Gör så här:

Koka ihop allt och häll över små formar.

In i frysen i ca 30 min eller mer.

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB