Startsida / Inlägg

Tack 2014

av Maria
DSC_2746

DSC_27372014, du har gett mig mycket och lite till. Tack för att jag fått börja blogga på Aftonbladet Wellness, tack för att jag äntligen dragit igång min YouTube-kanal, tack för att jag tagit steget och registrerat mitt företag Kockeniklackar, tack för att jag fått stå på Lidingömässan, tack för min fina logga, tack för att jag fick se Paris, tack för att jag fick äta ny plockade persikor i Armenien med hela min familj, tack för att jag fått modet att bli vegetarian, tack för att jag fått säga hejdå till gamla relationer för att ta in de nya människorna i mitt liv som är bra för mig och fram för allt TACK TILL ER, ni är klart bäst. Ironiskt nog avslutar jag detta år med att lägga upp bilder på kvällens onyttiga efterrätt, Pannacotta med smak av vitchoklad serveras med färska bär och macarons. 2015, bring it on!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB