Startsida / Inlägg

Nyttig julgodis

av Maria
DSC_2137

DSC_2138De som känner mig vet att jag är besatt av clementiner. Tre om dagen  är en standard och en gång åt jag så många att jag fick utslag på kroppen. Jag fick order om att avstå från de någon dag men sen var jag back to clementin-bussniesen. Hur som helst, här bjuder på ett recept som är en kombination av just clementiner och choklad.

Du behöver för Clementinchoklad

4 Clementiner

80g ekologisks mörkchoklad (gärna 80%)

3 msk kokosolja

Havssalt

 

Gör så här:

Smält chokladen i ett vattenbad.

Sedan blandar du i kokosoljan.

Doppa varje clementin bit i den smälta chokladen och lägg över de på en tallrik med bakplåtspapper.

Strö över lite havssalt och låt det få stelna i kylskåpet.

Fräscht och sött!

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB